• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

SKLZ Fitness Cuff

€14,95
Voor 16:00 besteld, zelfde dag verstuurd. Je hebt nog 03:39 uur
SKLZ Fitness Cuff

Verander je huis in een functional training ruimte door de SKLZ Fitness Cuff te combineren met SKLZ Trainingskabels en een SKLZ Universal Anchor. Ontwikkel je armen, benen, core spieren en stabiliteit. Gebruik de SKLZ Fitness Cuff voor een goede warming up en het stretchen van je spieren voor je intensief gaat sporten of fitnessen. Warming up voor de sportwedstrijd of fitness op vakantie, je functional training neem je vanaf nu gemakkelijk met je mee.

De SKLZ Fitness Cuff traint je in de bewegingen die je het meest in je sport gebruikt. Bevestig de cuff om je pols, onderarm of enkel. Train meer lichaamsdelen en verhoog je sportprestaties. De SKLZ Fitness Cuff heeft een 360 graden rotatie om ook complexere bewegingen te trainen. Sporten is meer dan één kant uit bewegen. Maak gebruik van de bewegingsvrijheid om de kracht en stabiliteit te ontwikkelen die je in je sport nodig hebt.

De SKLZ Fitness Cuff maak je met Slide Lock bevestiging om aan de SKLZ Trainingskabels vast. Deze Slide Lock bevestiging maakt het gemakkelijk om kabels te wisselen en geeft je de mogelijkheid om de cuff te wisselen met andere SKLZ functional training onderdelen die het Slide Lock mechanisme gebruiken.


Eigenschappen:

  • Ontwikkel kracht en stabiliteit voor onderlichaam en bovenlichaam
  • Verbeter sportprestaties door sport specifieke bewegingen te oefenen
  • Volledige bewegingsvrijheid met 360 graden rotatie mogelijkheid
  • Combineerbaar en verwisselbaar met andere SKLZ functional training onderdelen via Slide Lock bevestiging

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/2viUzFv6OGM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>