U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 Download heroepingsformulier:      

UITZONDERINGEN RECHT VAN RETOURNEREN

De volgende producten zijn uitgelosten van het herroepingsrecht:

Producten die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden, zoals oordopjes en in-ear headsets waarvan de verzegeling is geopend;

Voor verbruiksartikelen zoals beschermfolie of reinigingsvloeistof, waarvan de verpakking is geopend en producten welke geleverd worden met een beschermfolie, waar de folie van verwijderd is geweest en opnieuw is aangebracht, geldt dat deze hierdoor onverkoopbaar worden, dit resulteert in een waardevermindering van 100%

GARANTIEPROCEDURE

FD Sports leeft de conformiteitseis uit de Wet betreffende marktpraktijken en consumentenbescherming na. Wij staan voor deugdelijke producten. Je mag verwachten dat een door ons geleverd product naar de redelijke verwachtingen fungeert. Mocht je product defect raken, dan kan je natuurlijk op onze service rekenen. Neem bij een defect contact op met de klantenservice van FD Sports. Wij zullen samen met jouw bepalen wat de beste en snelste manier is om het defect aan je aangeschafte product te verhelpen. De factuur die je ontvangt bij je bestelling dient tevens als garantiebewijs. Bewaar deze factuur daarom zorgvuldig. Wij raden je aan ook de originele verpakking van het product te bewaren. Met het product in de originele verpakking beperk je de kans op beschadiging tijdens vervoer.

Navigatie
Sluiten

Mijn kar

Sluiten

Verlanglijst

Recently Viewed

Close

Leuk om je hier te zien!

Een wachtwoord wordt naar je emailadres gestuurd.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Heb je al een account?

Sluiten

Sluiten

Categorieën