Terug

Disclaimer

Voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. FD Sports verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten die door FD Sports worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

 

FD Sports aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. FD Sports aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van FD Sports opgenomen informatie en tarieven.

 

Hoewel FD Sports alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is FD Sports niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

 

Verwijzingen naar sites die niet door FD Sports worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel FD Sports uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door FD Sports worden onderhouden wordt afgewezen.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    FD Sports 9.1 / 10 - 9,1 Reviews @ Webwinkelkeur
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »