• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pure2Improve Suspension Trainer

€49,95
Levertijd Voor 16:00 besteld, morgen in huis.
Voor 16:00 besteld, zelfde dag verstuurd. Je hebt nog 03:39 uur
Pure2Improve Suspension Trainer

Deze Pure2Improve suspension trainer kan gebruikt worden voor intensieve workouts wat zorgt voor betere sportprestaties. Dit unieke trainingssysteem focust zich op het versterken van uw rug, romp, buikspieren, armen en benen met behulp van twee simpele banden. Het heeft een numeriek deurverankeringssysteem om snel en consequent in lengte te verstellen. Inbegrepen zijn ook de gepolsterde handgrepen en gepolsterde voet/arm tuigjes voor maximaal comfort.

Het systeem is draagbaar zodat u bijna overal uw work out kunt doen. Een draagtas en twee krachtige onafhankelijke banden zijn inbegrepen voor meer bewegingsvrijheid en een verscheidenheid aan oefeningen.

 Pure2Improve producten helpen sporters van elk niveau om hun prestaties te verbeteren. Of u nu houdt van voetbal, schaatsen, hockey of zwemmen. Als u fysiek in topconditie verkeert zullen uw sportprestaties verbeteren en zult u beschermd zijn tegen blessures. Iedere sport stelt andere fysieke eisen aan uw lichaam. Mogelijk heeft u training nodig om uw balans, lenigheid of wendbaarheid te verbeteren zodat u het maximale kunt bereiken.

 

Hoe werkt de Suspension Trainer?

Met de Suspension Trainer verander je steeds het zwaartepunt van je lichaam. Je traint hierdoor een grote verscheidenheid aan spiergroepen. Dit heeft een ontzettend goed effect op de spieren die je normaal niet veel gebruikt. De zwaarte van de training kun je gemakkelijk aanpassen, waardoor je speciale spieren extra kunt trainen.

 

Wat zijn de voordelen van de Pure2Improve Suspension Trainer?

  1. Je kan het zo uitdagend maken als je wilt. Een kleine aanpassing in je houding, zoals een stap vooruit, verandert de moeilijkheidsgraad van de oefening. Dus wanneer je even genoeg hebt gehad van een bepaalde oefening, verander je je houding licht waardoor het een stuk uitdagender wordt.
  2. Hierdoor is de Suspension Trainer een fitness apparaat voor alle trainingsniveaus!
  3. De Suspension Trainer neemt maar weinig ruimte in beslag. Het is dus een makkelijk fitnessapparaat voor op reis en om thuis mee te trainen!
  4. De core van je lichaam wordt met name getraind. Een sterke core voorkomt blessures in de toekomst. Bovendien verbrand je er extra veel calorieën mee.
  5. Moet je de band van de Suspension Trainer kort of lang houden? Wat jij wilt, maar met een redelijk lange band kan je bijna alle oefeningen doen. Handig, toch?
  6. Met slechts de Suspension Trainer heb je een explosieve krachtoefening en cardio workout in één! De Pure2Improve Suspension Trainer is dus een geweldig fitness apparaat voor thuis of in de sportschool!