Wij leveren alle producten uit voorraad. Hierdoor kunnen wij bestellingen waar de betaling succesvol van is afgerond direct verwerken en klaar maken voor verzending. Alle bestellingen worden binnen 24 uur verwerkt en aan PostNL aangeboden. In 95% van de gevallen zorgen zij ervoor dat u uw bestelling de volgende dag in huis heeft. Maar het kan zijn dat je bestelling een levertijd van 1 à 2 werkdagen heeft. FD Sports is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport. Bij ieder product in ons assortiment wordt weergegeven of het product op voorraad is. Indien het bestelde aantal exemplaren van een artikel onze voorraad overtreft, zullen wij de leverancier hier meteen van op de hoogte brengen. Hiermee zorgen wij ervoor dat je bestelling zo spoedig mogelijk kan worden afgeleverd.

GRATIS VERZENDING VANAF € 25,-

FD Sports biedt je gratis verzending vanaf een orderbedrag van € 25,-. Dan wordt je order gratis verzonden binnen Nederland. Is het orderbedrag minder dan € 25,- dan berekenen wij een vast verzendtarief van € 3,95.Zodra wij de betaling succesvol hebben ontvangen gaan wij je bestelling inpakken en gereed maken voor de verzending. Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens de transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn kan je uiteraard kostenloos de beschadigde artikelen retourneren. Wanneer de producten ontvangen zijn, zal er een nieuw exemplaar nog binnen 48 uur verzonden worden. Nadat je bestelling door ons is verzonden, krijg je een verzendbevestiging per e-mail opgestuurd. Je kan deze bevestiging op de dag van verzending rond 17:30 uur verwachten.

BETROUWBARE LEVERING

Nadat je bestelling bij ons de deur uit is gegaan, is onze vervoerder PostNL verantwoordelijk voor het netjes en op tijd afleveren van het pakket. Wij willen het beste voor onze klanten en hebben daarom bewust voor deze betrouwbare vervoerders gekozen. Nadat je bestelling verzonden is, ontvang je via e-mail een verzendbevestiging met trackingcode waarmee je het pakket kunt volgen. 

AFHALEN

Je kan de bestelling ook afhalen bij ons magazijn in Hoogeveen. Dit is mogelijk op afspraak. Je dient de bestelling eerst te plaatsen via de website en bij het afrekenen te kiezen voor de verzendoptie ‘afhalen’. Je krijgt later die dag van ons een bevestiging waarin wordt aangegeven wanneer je de bestelling kan afhalen. Je kunt bij onze afhaal locatie niet betalen. De betaling zal via de webshop lopen.

Ons afhaaladres is:

 FD Sports

Industrieweg 80b
7903 AK Hoogeveen

Navigatie
Sluiten

Mijn kar

Sluiten

Verlanglijst

Recently Viewed

Close

Leuk om je hier te zien!

Een wachtwoord wordt naar je emailadres gestuurd.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Heb je al een account?

Sluiten

Sluiten

Categorieën