• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pure2Improve Weerstandselastiek Medium rood

€17,95
Levertijd Voor 16:00 besteld, morgen in huis.
Voor 16:00 besteld, zelfde dag verstuurd. Je hebt nog 03:39 uur
Pure2Improve Weerstandselastiek Medium rood

Deze weerstandselastiek van Pure2Improve is een eenvoudig maar effectief trainingsmateriaal. U kunt de weerstandsband makkelijk met u meenemen zodat u overal en altijd kunt werken aan uw sterkte, flexibiliteit en uithoudingsvermogen.

Gebruik deze draagbare weerstandsband om uw spieren op te warmen en uw gewrichten losser te maken. Hij helpt ook bij het aansterken van uw boven- en onderlichaam. Met meer weerstand wordt uw snelheid en versnelling verbeterd. Deze elastiek is perfect voor het toevoegen van spanning aan gebruikelijke oefeningen, of als hulp bij pull-ups en dips. Hij is gebouwd om uw meest intensieve workouts en routines te kunnen weerstaan.

Pure2Improve producten helpen sporters van elk niveau om hun prestaties te verbeteren. Of u nu houdt van voetbal, schaatsen, hockey of zwemmen. Als u fysiek in topconditie verkeert zullen uw sportprestaties verbeteren en zult u beschermd zijn tegen blessures. Iedere sport stelt andere fysieke eisen aan uw lichaam. Mogelijk heeft u training nodig om uw balans, lenigheid of wendbaarheid te verbeteren zodat u het maximale kunt bereiken.